Post by bumetoonilin on Mar 7, 2022 2:05:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai padidina taškus ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Scramble: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Žiaurei geras žaidimas. Dėl reklamų tai internėra. Išjungt reij
Kodėl man reikia pasakyti, kad reikia patiekti tam tikrą patiekalo skaičių, o tada niekas jo neužsako
Atnaujinimai sukelia baltą ekraną. Neatnaujinti
Taigi žaidimą žaidžiau vakar iki vidurnakčio, o šiandien jis tiesiog užstrigo įkėlimo ekrane, tai buvo viena iš priežasčių, kodėl kuriam laikui nustojau jį žaisti ir vakar atnaujinęs bandžiau žaisti tik tam, kad žaidimas nuolatos krautis . Man labai įdomu, kaip žaidimas įkeliamas beveik 30 minučių ar ilgiau...... Ištaisykite tai
issijungineja neymanoma zaist . reklama po minutės laiko tiesiog nervina .
Šis žaidimas yra pinigų saugojimas. Aš gaunu ir patiekiu visus patiekalus, o kai žiūriu į savo taškus, jis beveik nejuda. Jis žaidžia geriau, bet vis tiek dvejoja, ar juda. Man patinka žaisti šį žaidimą, bet norėčiau sulaukti savo žvaigždžių...
Dabar labai nuliūdęs, nes negaliu prisijungti, kad žaisti šį žaidimą. Dabar pagaliau vėl galiu žaisti savo mėgstamą žaidimą! Bet aš praradau visus savo uždirbtus pinigus. Labai džiaugiuosi, kad galiu žaisti šį žaidimą... Šis žaidimas padeda man ištrūkti iš realybės ir pasimėgauti akimirkomis. Dėkojame komandai, kuri padarė šį žaidimą tokį malonų ir linksmą!
Labai seniai mėgau žaisti šį žaidimą😍❤ Redaguoti: Jokių problemų. Be to, žaidimo metu pasirodo per daug skelbimų.
Gavau naują įrenginį ir, kai prisijungiau prie „Facebook“, visi pinigai, kuriuos turėjau, dingo, o 300 ir keletas keistų bakalėjos prekių taip pat dingo. Jūs, vaikinai, turite tai ištaisyti. Noriu susigrąžinti 121 grynųjų pinigų ir bakalėjos prekes. Neįtikėtina
Po šiandienos atnaujinimo (10/27) negaliu praeiti įkėlimo ekrano! Man patinka šis žaidimas, bet net negaliu jo žaisti dabar nuo atnaujinimo! Prašau pataisyti!!
Man labai patinka šis žaidimas, aš baigiau 500 lygių, bet mane erzina buferis 😞 Norint žaisti šį žaidimą reikia kantrybės
Kitchen Scramble: Cooking Game სიმულაცია xqhz
Man patinka šis žaidimas, bet nuo liepos 29 d. mano žaidimas neveikia. Nežinau, ką daryti... maloniai patikrinkite. Aš noriu jį pašalinti, nes esu tikras, kad prarasiu visą savo pažangą žaidime. ...☹
Žaidimo lygis neatsidaro ir vis tiek įkeliamas, imant atsargas neatsidarius. Atnaujinu žaidimą be atsako..pašalinu žaidimą abs download dar kartą taip pat neatidaromas esu.1470 lygyje ir žaidimas sustabdo naujų vartų atidarymą
Buvau nustebintas šiame žaidime. Turėtumėte turėti gerų prisiminimų apie meniu, kurį ketinate sudaryti
Man patinka šis žaidimas, man patiko naujas aukštesnis lygis, nes mes galime pamatyti, kaip gaminti maistą, tada turime pristabdyti, kad pamatytume, kaip gaminti maistą. bet aš nepadariau n klasės, tai grįžo į seną būdą, prašau grįžti į naujesnę šio žaidimo versiją
Kitchen Scramble: Cooking Game სიმულაცია xdw
Žaidimas pablogėja. Aš esu užrakintas 473 lygyje ir bandau jį atidaryti įkelti ir įkelti neatidaręs
Aš tai žaidžiu daugelį metų ir mėgaujuosi iki šiol. Jūsų papildomi žaidimai yra šiek tiek sugadinti, nes labai sunku gauti 3*, kad gautumėte premiją. Kai gavau 3*, tai nebuvo parodyta, todėl faktiškai aš nelaimėjau. Taip pat mano monetos buvo paslaptingai išleistos. Taip pat manau, kad jūsų virtuvės prietaisai yra per brangūs. Kai nusipirkau stiprintuvus, kad padėtų man įveikti lygį, žaidimas paslaptingai pasunkėja, todėl turiu nusipirkti daugiau arba tiesiog žaisti toliau. Jūsų žaidimas taip pat vis praranda ryšį
Tai tikrai nuostabus žaidimas. Bet dabar po atnaujinimo ekranas tapo mažas, pažiūrėkite. Labai ačiū, kad išsprendėte problemą. Nes tai puikus žaidimas, labai graži grafika, nauji iššūkiai. Dar vienas prašymas pabandyk įdėti pagalbininką, kuris padarytų įdomiau. aciu tau dar karta
Man labai patinka šis žaidimas. Bet kai bandau žaisti 1289 lygį, kapojimo bordas dingo ir be to aš negaliu užbaigti lygio. Susiduriu su pastarųjų 2 dienų problema. Štai kodėl aš ištrinu žaidimą. Ir labai gaila.
Mylėk šį žaidimą! Bet kodėl viskas taip sunku? Negaliu laimėti užduoties, net jei žaidžiu ją vėl ir vėl, o kai kurie lygiai verčia juos žaisti amžinai!
Man patinka šis žaidimas, bet kai kuriais lygiais negaliu gauti daugiau nei 1 ar 2 žvaigždučių, nes negaliu atnaujinti savo įrangos ir reikmenų. Kodėl aš turiu pirkti įrangą, o ne uždirbti taškų? Už tai turėčiau uždirbti dolerių. Viskas, ką galiu padaryti, kad gaučiau daugiau žvaigždžių, yra įsigyti aukščiausios kokybės ingredientų. Dabar esu tokio lygio, koks neįmanomas, nes žmonės net neužsako reikalingų daiktų, kad jį praeitų, o žmonės išeina, kol aš nespėju paruošti maisto. Vėl bus pašalinta!!!
Man patinka šis žaidimas! Tai jus įtrauks ir bus sunku nustoti žaisti 😂. Nekenčiu, kai baigiasi atsargos ir laukiu daugiau 🙁
Po naujo Helovino atnaujinimo aš išvis negaliu žaisti žaidimo. Lygis įkeliamas ir girdžiu tik jo įkėlimo garsą. Vizualiai jis nėra pakrautas ir kiekvieną kartą prarandu bakalėjos atsargas. Tikrai nusivylęs visa pažanga, kurią padariau iki šiol.
Mylėk šį žaidimą. Naujasis atnaujinimas neleis žaidimui įkelti už pagrindinio ekrano.
Žaidimas super smagus. Žaisti jį įjungus ir išjungus pastaruosius kelerius metus. Bet, deja, šį kartą žaidimas man nustojo veikti, kai atvykau į Molassipę. Esu labai nusivylęs, nes tiesiogine prasme negaliu žaisti jokiuose lygiuose ar mėgautis specialiuoju Helovinu!
Turėjau interneto ryšio klaidą ir negalėjau įkelti, prieš porą dienų išsiunčiau pranešimą, kad pataisyčiau. Šiandien atidariau žaidimą ir jis gerai įkeliamas. Labai priklausomybę sukeliantis žaidimas 😃👍 Vėl turi interneto klaidą, naudoja 2 ryšius ir neveikia. Prašau pataisyti. Tai ne mano interneto ryšys, tai yra problema, nes galiu žaisti žaidimus, žiūrėti Netflix, persivalgyti. eik į internetą. Tai žaidimas su problema. 11/11/21. Po 2 mėnesių ir vis dar yra interneto ryšio klaida, veikia po kelių dienų ir vėl sustoja.
Naujas naujinimo žaidimas neįkeliamas...žaidimas veikė gerai iki atnaujinimo... išvalyta talpykla ..iš naujo įkeltas žaidimas... Vis tiek neveikia tinkamai
Taigi įsivaizduokite... aš taip įsitraukiu į šį žaidimą ir tiesiog laukiu kiekvieną dieną, kol jis prisipildys energijos arba leis man atrakinti kitą žaidimo etapą ir jie bam... pasiekiu duris, kur man reikia sumokėti pinigus, kad pravažiuočiau, nes uždirbti 75 žetonus neįmanoma... puikūs kūrėjai... daugiau niekada to nežaisiu
Man visiškai patinka žaidimas, tačiau kai žiūrite reklamą, kad gautumėte nemokamą apdovanojimą, atsiranda keletas nesklandumų, reklama visada užstringa arba neveikia grafika ir jūs negaunate atlygio. Žaidimas sustingo. Tada turėsite iš naujo paleisti visą žaidimą. Taip pat reikėtų nusipirkti maisto už mažiau monetų. Kai uždirbate tik 2000 USD ar mažiau už bandymą. Bet myliu šį žaidimą. Taip pat būdas pridėti kitų žaidėjų. Mano Facebook draugai to nežaidžia.
Kitchen Scramble: Cooking Game სიმულაცია risp
Šis žaidimas yra įdomus, bet jis labai stringa. Aš gaminsiu ką nors, pabandysiu pasiimti ir patiekti, bet man neleis, todėl turiu pradėti iš naujo ir pamesti savo bakalėjos bei monetas, kurias anksčiau žaisdavau. Jei tai kartosis, nustosiu žaisti. Tai vargina.
Man patinka žaidimas, bet negaliu viršyti 300 lygio. Tai išstumia jus iš programos. Du kartus iš naujo įdiegiau programą ir pradėjau nuo pradžių, bet abu kartus turiu tą pačią problemą
Aš ką tik nusipirkau ir negavau tos prekės, bet išėmiau ją iš savo paskyros, daugiau nieko nepirksiu per šį žaidimą
Kitchen Scramble: Cooking Game Simulatsioonmängud ktcy
Žaidimą turiu ir iPad, ir telefone, tačiau įdiegus telefone žaidimas niekada neįsikeliamas, jis tiesiog užstringa ir niekada neįsikelia. Bandžiau savo iPad, bet ten ta pati problema, visą laiką žaisdavau šį žaidimą iki klaidos ir man labai patinka šis žaidimas.
Ši programa trikdo. Maistas sudegina dar nebaigus virti, todėl prarandate klientus. Žaidimas užšąla raundo viduryje ir jūs prarasite atsargas. Įsigytas kreditas ne visada išsiunčiamas iš karto. Klientų aptarnavimas labai lėtai reaguoja ir problemų neišsprendžia. Neleiskite pinigų šiai programai! Nusivilsite.
Dumb Ways to Die Gündəlik fic
Jau kurį laiką žaidžiau šį žaidimą, manau, kad šis žaidimas buvo pirmą kartą paleistas, ir jis veikė gražiai ir sklandžiai. Tačiau per šiuos kelis mėnesius šio žaidimo įkėlimo laikas buvo daug ilgesnis, kartais įkėlimas trunka ilgiau nei 5 minutes. Turiu pašalinti ir vėl įdiegti, kad galėčiau tęsti žaidimą. Nesu tikras, kad tai dėl žaidimo įkėlimo problemų ar mano telefono problemų. Prašome patikrinti. Jūsų pagalba labai vertinama. Ačiū
Nežinau, kas nutiko šiam žaidimui... bet prieš porą metų, kai žaidžiau, jis veikė puikiai. Dabar jis labai vėluoja, tikrai lėtas, ir aš negaliu išlaikyti 12 lygio, nes ji nejuda pakankamai greitai, kad pasiektų tikslą!!! Kas atsitiko? Tai ne mano telefonas, bet visiškai naujas.
154 lygio problemos Kas nors įveikė šį lygį? Norėdami perduoti jums reikia patiekti 3 bananų duoną. Tačiau niekas to neprašo ir jo nėra meniu. Prašau paaiškinti tai? Ko man trūksta? Dabar žaidžiau 5 kartus ir niekas neprašė bananų duonos. Ar tai dar vienas gedimas? Tiek daug nesklandumų šiame žaidime.
Man patinka šis žaidimas! Tačiau nesate tikri dėl naujausio atnaujinimo. Kai žaidžiu lygiu, jaučiuosi taip trikdžiai, o gamindama negaliu pakankamai greitai, nes atrodo, kad negaliu neatsilikti. Grąžinkite jį į prieš šį atnaujinimą! Tai buvo daug geriau!
Žaidimas buvo įdomus ir aš juo mėgavausi 2 metus. Norėčiau skirti 5 žvaigždutes, bet dabar jau kelias dienas patiriu žaidimo triktį. Maistas stringa ruošiant, tada aš turiu mesti žaidimą ir pradėti iš naujo, bet vėl tas pats. Tai vyksta vėl ir vėl. Tai erzina. Prašome kuo greičiau išspręsti problemą.
Tik kad susikto facebook reikia kad į kitus lvl patektum draugų reikia
Labai patiko. liuks!!!🍨🍦🍪
Mėgstu šį žaidimą, bet kasdienių stiprintuvų niekada nepasieksite ..348 lygio
Ar kas nors gali padėti atnaujinti neleis, aš turiu žaidimą planšetiniame kompiuteryje kiekvieną kartą, kai yra naujinimas, turiu problemų, padėkite nenoriu ištrinti ir atsisiųsti dar kartą. Esu aukšto lygio, nenoriu pradėti viską iš naujo, kai bandau atnaujinti, aš jau turiu žaidimą, padėkite pamėgti šį žaidimą, ačiū
Man patiko žaisti, tačiau kai gavau naują telefoną ir iš naujo atsisiunčiau žaidimą, buvo perkelta mažiau nei pusė mano pažangos. Nesu tikras, kodėl taip atsitiko, nes turiu susietą paskyrą. Žaidimas yra daug mažiau malonus, kai reikia grįžti kelis lygius atgal.
Man šis žaidimas labai patiko iki jo atnaujinimo, o dabar gaunu tik baltą ekraną, jokio žaidimo. Tai labai nuvilia, nes į šį žaidimą įdėjau daug pinigų. Taip pat ir kitame įrenginyje, į kurį atsinešiau daug aukščiausios kokybės prekių. Buvau iki 400 lygio ir panašiai. Suteikčiau gerą įvertinimą, jei nebūtų buvę šio gedimo.
Kitchen Scramble: Cooking Game ማስመሰል uvcm
Naujasis atnaujinimas nieko nepataisė, žaidimas vis tiek nebus įkeltas