Post by bumetoonilin on Mar 7, 2022 1:56:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shooting Ball ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shooting Ball IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu sonsuz açarları ▞▞▞
▞▞▞ Shooting Ball 2022 version ▞▞▞
Shooting Ball Esportes wapj
Çoxlu əlavələr var. Hər bir səviyyədən sonra əlavə edin. Son dərəcə bezdirici. Onların göstərdiyi əlavələr də mənə aid deyil
Çox sadə oyun, lakin hərtərəfli zövq almaq üçün çoxlu reklam var
Mən bu oyundan asılıyam, onu sevirəm...... tək şey budur. Donmağa davam edir.
Əvvəllər bu oyunu oynamaqdan həzz alırdım, amma son vaxtlar bir az “reklam ağır” oldu. Əlavə taymeri indi 30 saniyədən aşağı kliklənir və siz hələ də sıfırda əlavəni ləğv edə bilməzsiniz. Bu ağrıdır.
Bu hovuz oyunu ilə topa sahib olmaq. Yeni kadrları və bucaqları öyrənmək. Hovuz zalında istifadə edə biləcəyim bacarıqlar.
Silly Royale -Devil Amongst Us Darbības spēles fomr
Bucaqları başqa yolla öyrəndiyim çox əladır.Ancaq daha çox ehtiyac duyulan şey, hər birinə onlayn meydan oxumaq kimi multiplayerdir
Əla super oyundu
👍👍
Çox qəşəng oyun
Shooting Ball Esportes wapj
Biz sadəcə bilardo oynamaq istəyəndə çoxlu müdaxilələr hər yerdə yaxşı görünür, amma 5 dəqiqədən sonra mən bunu bitirirəm.
Bilardo oynamaq kimi çətin oyun. Hətta Minisota Fats və ya Maltess Joe bir vuruşu qaçıra bilər.
Əla oyun, amma reklamlar vaxt itkisidir. Reklamlar hər səviyyə arasında olur. Onların getməsi üçün məmnuniyyətlə $$ ödəyərdim.
Reklamlar zəhlətökən dərəcədə tez-tez olur. Ancaq bunu bir kənara qoysaq, masalar çox səviyyələrdə və onun bütün hiylə şəkillərində müntəzəm formalı deyil. Güman edirəm ki, əyləncəli bir oyundur, amma mən balıq formalı masanın fizikasını anlamağa çalışmaq yox, bilardo oynamaq istəyirdim.
Oyun kilidlənir, bir ulduzu silirəm.
Bütün idarəetmələr eyni tərəfdədir. Dəyişdirin!!!
Proqramı sevirəm, BÜTÜN reklamlardan başqa, sheesh ..
Baw qatmaq ucun maraqli oyundu.
Oynamaq üçün çox yaxşı və əyləncəli oyun. Şübhəsiz ki, hər kəsin vaxtını sərf etməyə dəyər və indiyə qədər heç bir şikayət yoxdur.
Oyun oynamaq üçün gözəldir, bu sizə oynayacağınız şey haqqında təsəvvür yaradır və onu əldə etdikdən sonra oyunu dayandırmaq istəmirsiniz.
Çoxlu reklamlara amma yaxşı oyun
Yaxşı oyun amma reklamlar çoxdur
Oyun rəvan gedir, darıxdığınız zaman oyun oynamaq çox əyləncəlidir, id bunu onlayn insanlara qarşı oynamaq istəməyən hər kəsə tövsiyə etdi.
Bu əyləncəli vaxt itkisidir, amma mənim bir neçə nitpicks var. Bəzən hədəf almaq mütləq ağrı ola bilər, çünki siz bir tərəfə çəkəcəksiniz, digər tərəfə gedəcək və ya sadəcə uyğunsuz olacaq. Həmçinin, künc cibləri sadəcə o qədər zəif dizayn olunub ki, əgər siz onu 100% burunda düzüb-qoşmazsanız, hər dəfə darıxacaqsınız. Çox bağışlamaz. Hər künc cibinin nə qədər sinir bozucu olduğuna görə bu 3 ulduzdur.
Toplar real şey kimi çox hərəkət etmir. Toplar vurulduqda sanki ağırmış kimi hərəkət edir və həmişə yan tərəfə keçir. Toplar az qala cibinə dəyəndə həmişə kənarlarda otururlar.
Əla fizika, yaxşı qrafika.
Səhv reklam yerləşdirmə! Bir reklamdan sonra reytinq istədikcə silindi, sonra başqa bir reklam verməməyə qərar verdi. Bu mənim əsəblərimə təsir edir! Oyunu bəyəndim, amma uşaqlar, reklamlar! Onları daha az müdaxilə edin. 24 Avqust 2021 yeniləməsi: Mənə tamamilə məhəl qoymadılar! Bir daha cəhd etdim, amma reklamlar sadəcə gülüncdür. Seçim orada olsaydı və cənazə planları üçün elanı bəyənməsəydi, bunu alardım! Məndən soruşsanız çox iyrənc!
Çox yaxşı! Baxmayaraq ki, hələ də #8BALLPOOL qədər yaxşı deyil. AMMA HƏLƏ də ümumilikdə yaxşı oyun 😅😅
Yaxşı oyundur, amma problem çox reklam etməkdir.
Reklam iyrəncdir! Oyunlar arasında, Reklam bütün ekranı tutur və reklam nə olursa olsun, onu göstərənə qədər onları silə bilməz! Oyun qaydasındadır, lakin mən masanın qəribə uzunsov almaz forması və s. yox, adi masa kimi olmasını istərdim.yaradılış! Bunları düzəldin və mən qayıdacağam və sizə daha çox ulduz verəcəyəm. Sağ ol!
Əladu
Shooting Ball Sportgames gjlh
Shooting Ball სპორტი smia
Ən yaxşı hovuz oyun proqramlarından biri, müntəzəm 8 top olmadığı üçün var!
Oyunda yerləşdirilmiş dəqiq texnologiya mənə DAHA YAXŞI atış etmək üçün xüsusi hovuz topunda daha yaxşı MƏQSƏD təyin etməyi öyrətdi - başqaları ilə real həyatda hovuz oyunlarımda ən yaxşı cibinə doğru. Bəli, bu kompüter oyunu mənə həqiqətən də yaxşı uğur qazanmaq üçün bir hovuz topunu digər topa toxundurmaq üçün HARƏDƏ, AMMA, DA, daha dəqiq, (və ya daha dəqiq desək,) necə hədəf almaq barədə daha yaxşı bilik verdi. Sonra son, lakin ən azı: oyunçunun nə qədər yumşaq və ya nə qədər sərt olması lazımdır (təzyiq tətbiq olunur).
Uşaqlar üçün gözəldir
SALAM MƏNDƏ YÜKLƏMİŞDİM AMMA DİLİNİFDİ ŞÜKÜR AY ALLAHIM Kİ TAPDIB OYUNU.
Bu oyunu sevirəm, ancaq 79 səviyyəsini oynamağa çalışıram və sadəcə donur ... çox əsəbi !!! Zəhmət olmasa düzəldin və reytinqimi yeniləyəcəyəm !!!
tamam
DAHA YAXŞI OLA BİLƏR AMMA BÜTÜN BU FƏRQLİ MASALAR FƏRQLİ FORMALARDA OYNAMAĞI ÇƏTİN EDİR.
Əla əyləncəli AMMA daim donur,
Bu əyləncə dolu və gözəldir. Düşüncə və strategiyalarda mənə kömək edir
Hovuz çəkmək üçün yaxşıdır. data aktiv olduqda onu oynadıqdan sonra əlavələr siz oyunu silənə qədər sizi narahat etməyə davam edir