------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Mystery: Lost Island ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Mystery: Lost Island IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ sonsuz daşlar hack ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Merge Mystery: Lost Island 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Ümumiyyətlə quraşdırılmır
Merge Mystery: Lost Island Quebra-cabeça ajvlƏla oyun
Öyrənmək və oynamaq asandır, tamam oyun, birləşmə sahəsi ilə çox məhduddur, tamam qrafika.
Bu oyunda səhvləri düzəltmək lazımdır
Mən bu oyunu sevirəm, o, ən yaxşı birləşmə oyunlarından biridir. Mən onu oynamağa çalışıram, lakin yeni yeniləmənin mövcud olduğunu deyir, amma yeniləməyə kliklədiyim zaman oynayın deyir, sonra təkrar-təkrar təkrarlanır
Ümid edirəm ki, siz digər tərtibatçılar kimi deyilsiniz və sadəcə mənfi rəyi silin. Mən bunu hətta yükləmək üçün 50 dəfə cəhd etdim, 49%-ə çatır və sonra güclə bağlanır. Mən bu oyunu oynamaq istərdim, amma o, sadəcə yüklənmir. Və bu yeni planşetdir və mənim yüksək sürətli internetim var, ona görə də problem məndə deyil.
Əvvəlcə bu oyunu bəyəndim, sonra oyunların etməli olduğu kimi çətinləşdi, amma marağımı saxlamadı
Merge Mystery: Lost Island Puzzle zvzMerge Mystery: Lost Island Sestavljanke xwjİndiyə qədər yaxşı. 2 müxtəlif birləşmə ekranı. Müxtəlifliyi bəyənirəm
Çox çətin oyun hətta bundan sonra nə etməli olduğunuzu da göstərmir
Heç cür... Əylən
Oynamağa çalışmaqdan yoruldum, amma işləməyi dayandırır.
Oyunu sevirəm, xüsusən indi Amphoras haqqında bilirəm. Çox sağ ol. Bəli etdim, təşəkkür edirəm
Yaxşı dəyişin
Reklam edilən deyildi.
Bu oyunu sevirəm!
Bu oyundan əmin deyiləm
Sən sənətkarın tamamilə heyrətamizdir, oyun çox maraqlıdır və mənə vaxt keçirməyə kömək edir. İşçilərinizin qayğısına qalın, təhlükəsiz olun...... .
Bu, parlaq birləşmə oyunudur, mən sadəcə telefonumda daha çox yer olmasını istərdim
Çox cəlbedici
Möhtəşəm oyun belə davam edin
Bore
Yükləmək çox vaxt aparır, həmçinin oyun üçün əşyalar almaq və bir çox əlavələr etmək üçün genişlənir.
Olduğu yerə uyğun çoxsaylı oyun meydançalarını sevmək
yaxşı
Bu oyunu çox sevirəm.
Çox yaxşı 🧬
zövqlüdür, lakin bəzi materialları emal etmək üçün saatlarla gözləmək mənim üçün deyil, mən onsuz da enerjimin bərpasını gözləməli oluram.
Köhnə ağlımı hansı binada olmağım barədə düşünməyə vadar edir
Merge Mystery: Lost Island Παιχνίδια παζλ fdmƏn yaxşısı
Fantastik oyun
⚡⚡😤
Çox yavaş oyun. Enerji üçün yaş lazımdır. Ən azından reklam variantı var. Hətta məhsul daha uzun çəkir.
Eyni şeyi 15 dəfə təkrar edirəm. Oyun çökdü və mən yenidən başlamalıyam
Dipikabera
Puzzle Adventure: Mystery Clue Kirakós játékok pcpiƏyləncəli.